Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POZVALI DA SE ZAKAŽE GLAVNI ODBOR

Demokrate Pljevlja: Podrška Predsjedništvu da izabere kandidata za predsjednika

04.02.2023 09:23h

Foto: DCG

Opštinski odbor Demokrata Pljevlja daje punu podršku odluci Predsjedništva da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, saopšteno je iz tog Odbora.

“Pljevaljske Demokrate su u postupku pripreme predizborne kampanje za predsjedničke izbore u završnoj fazi prikupljanja više hiljada potpisa podrške kandidatu Demokrata iz ove opštine”, ističu u pljevaljskon odboru Demokrata.

Opštinski odbor Demokrata, kako kažu, zadužio je sve mjesne odbore i organizaciju mladih Demokrata da pokrenu procese sprovođenja terenske kampanje i komunikacije sa građanima i biračima u cilju prezentovanja aktuelnih političkih procesa.

“Crnoj Gori je potrebna politička i ekonomska stabilnost, ubrzan put ka punopravnom članstvu u EU, pa je stoga pobjeda nad korupcijom i kriminalom, nacionalnim i svim drugim podjelama u društvu krajnje neophodna i svi politički akteri građanske orijentacije treba da daju pun potencijal u tom cilju i misiji”, zaključuju u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT