Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"ODLUČNI SMO DA BRANIMO CRNU GORU"

SUBNOR podržao Đukanovića

30.03.2023 12:59h

Foto: Predsjednik.me

Savez udruženja boraca NOR-a i anrifašista Crne Gore podržao je kandidaturu aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Kako ističu u saopštenju koje je Pobjeda imala na uvid, njihova partija je Crna Gora, a njihov kandidat na predsjedničkim izborima - Milo Đukanović, član te organizacije koji već tri decenije hrabro vodi Crnu Goru, čuvajući mir i njenu slobodu, navode iz SUBNOR-a.

"Mi, potomci partizanskih boraca, kao i građani svih vjera i nacija, odlučni smo da branimo Crnu Goru, njenu istoriju i nezavisnost, da je vratimo na evropski put, potvrdimo vjekovni multietnički i multikonfensionalni život i potomcima ostavimo državu, kuću svih njenih građana. Naši preci nijesu trgovali svetim parčetom zemlje koja se zove Crna Gora. Nećemo ni mi", stoji u saopštenju SUBNOR-a.

Kako navode, u borbi za tuđe interese i nove balkanske granice, lako prepoznaju nasljednike ratnih gubitnika, koji ojačani novim, nazovi demokratskim partijama i pokretima, žele da prekroje istoriju Crne Gore i vrate je u stari "zagrljaj" sa početka prošlog vijeka.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT