Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ZBOG RADOVA NA POLAGANJU ATMOSFERSKOG I FEKALNOG KOLEKTORA

Izmjena režima saobraćaja u naselju Šušanj od petka

06.12.2023 18:31h

06.12.2023 18:31h

Foto: Opština Bar

Zbog radova na polaganju atmosferskog i fekalnog kolektora u naselju Šušanj, od petka, 8. decembra doći će do izmjene režima saobraćaja na magistralnom pravcu između dva kružna toka, odnosno između kružnog toka kod rekreativnog parka „Šumice“ i kružnog toka kod bivšeg restorana „Mimoza“, saopšteno je iz Opštine Bar.

“Tokom izmjene će biti zatvorene obje saobraćajne trake na jednoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati dvosmjerno u drugoj kolovoznoj traci. Nakon završetka radova na kolovozu jednog smjera i uspostavljanja saobraćaja na istom izvršiće se zatvaranje druge kolovozne trake”, navodi se u saopštenju.

Predviđeni radovi, prema njihovim riječima, obuhvataju izgradnju atmosferskog kolektora DN 600 dužine 18m i DN1000 dužine 21m, kao i izgradnju fekalne kanalizacione mreže ukupne dužine 212,70m.

Ugovorena vrijednost radova koji se finansiraju iz budžeta Opštine Bar iznosi blizu 110.000 eura.

Za izvođača je odabran konzorcijum „VM & ARCH“, koji čine doo „VM inženjering“ iz Bara i doo „Arch & Construction“ iz Ulcinja, dok je nadzor povjeren AD „Građevinski nadzor i laboratorijska ispitivanja“ iz Podgorice.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT