Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ UPRAVE ZA GAZDOVANJE ŠUMAMA I LOVIŠTIMA

Nova zapljena na Jelovici, uhvaćen i čuvar šuma sa svojim kamionom

19.05.2024 13:08h

Foto: Uprava za gazdovanje šumama i lovištima

Službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima jutros su zaplijenili bespravno posječenu građu na beranskoj Jelovici.

Uz koordinaciju vršioca dužnosti direktora Uprave Miloša Rajkovića zaplijenjenu građu su prebacili na sigurnu lokaciju, saopšteno je iz Uprave za gazdovanje šumama.

"Ono što je posebno značajno naglasiti jeste činjenica da su ovom prilikom, na drugoj lokaciji, zahvaljujući tajno postavljenim kamerama u šumi, otkrivena dva kamiona i zaposleni Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, čuvar šuma, koji je sopstvenim kamionom prevozio određenu građu", navedeno je u saoppštenju.

Slučaj je, kako su saopštili iz Uprave za gazdovanje šumama , odmah prijavljen Upravi policije.

"Sa kojima se trenutno utvrđuju činjenica i prikupljaju dokazi, a u narednim danima sigurno će biti i adekvatno procesuiran i sankcionisan zbog nezakontog postupanja", navedeno je u saopštenju.

VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković poručio je da neće dozvoliti da se bilo ko igra sa državnim institucijama, a samim tim i da sprovodi bezakonje.

"Niko neće biti aboliran od odgovornosti, zato u narednim danima još aktivnije nastavljamo našu uspješnu borbu protiv bespravnih aktivnosti, a zahvaljujući tajno postavljenim kamerama imaćemo uvid u sve bespravne radnje koje se sprovode u šumama", zaključio je Rajković.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT