Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

URUČILLI IM SPECIJALNU GINEKOLOŠKU STOLICU-STO, SA ELEKTROMOTOROM

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada donirao vrijednu opremu KCCG

07.12.2023 08:00h

Foto: PG Biro

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada opredijelio je kompletna sredstva za nabavku specijalne ginekološke stolice-stola, sa elektromotorom Kliničkom centru Crne Gore, namijenjenu prvenstveno ženama sa invaliditetom, saopšteno je iz Glavnog grada.

Ovu vrijednu donaciju, kako su kazali, direktorki Kliničkog centra Crne Gore dr Ljiljani Radulović uručila je vršiteljka dužnosti sekretarke Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada dr Ida Kolinović, u cilju obilježavanja kampanje “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”.

Prema njihovim riječima, kampanja obuhvata Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, kao i Međunarodni dan ljudskih prava. Donacija je obezbijeđena u saradnji, odnosno posredstvom NVO Zinak iz Podgorice. 

"Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada će nastaviti svoju misiju i uraditi sve, u okviru svojih nadležnosti, da konstantno pomaže ranjive grupe stanovništva u lokalnoj zajednici i olakša im svakodnevne aktivnosti i obaveze, odnosno jednako uživanje ljudskih prava i ravnopravno učešće u društvu", poručili su iz Glavnog grada.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT