Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ PG BIROA

Zabrana saobraćaja u nekoliko podgoričkih ulica

17.03.2023 14:48h

17.03.2023 15:00h

Foto: Glavni grad

Iz Glavnog grada su saopštili da će u nekoliko podgoričkih ulica sabraćaj biti zatvoren zbog radova na sanaciji kolovoza.

“Zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici Ljubljanskoj, radi izvođenja radova na sanaciji kolovoza”, saopšteno je iz gradske uprave Podgorice.

Zatvaranje važi za 18. mart u vremenu od 06 do 17 sati.

“Za vrijeme izvođenja radova linije L-26, L-18, L-1B, L-10A i L-10 će saobraćati Bulevarom Revolucije, Ulicom dr Ljubomira Rašovića i dalje uobičajenom trasom, dok će linije L-54B, L-20, L-4, L-5, L-8, L-9 saobraćati Bulevarom Revolucije i dalje uobičajenom trasom”, ukazuju iz Glavnog grada.

Saobraćaj se zatvara i za sve vrste motornih vozila na desnoj kolovoznoj traci Bulevara Knjaza Danila, na dionici od kružnog toka Ulice Marka Radovića do kružnog toka Ulice dr Ljubomira Rašovića, gledano iz pravca Ulice Marka Radovića, radi izvođenja radova na sanaciji kolovoza.

“Zatvaranje važi za dan 20.03.2023. u vremenu od 06 -17h. Za vrijeme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati lijevom kolovoznom trakom”, navode iz Glavnog grada.

Iz lokalne uprave napominju da zabrana saobraćaja za sve vrste motornih vozila i dalje važi na putnom pravcu Glubovci – Mataguži (300 metara poslije skretanja za stadion “Trešnjica“), do naselja Gošići, radi izvođenja radova na rekonstrukciji predmetne ulice.

Zatvaranje važi za period od 18.03. do 15.04.2023. godine.

“Autobusi na Liniji L-22 Podgorica – Mataguži će saobraćati novom trasom, od Gošića kroz Balabane do stadiona “Trešnjica“ i dalje uobičajenom trasom”, poručuju iz Glavnog grada.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT