Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PROŠIRENA ISTRAGA

Osmi dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, pretražuju se kuće i stanovi u Banjskom Polju

02.04.2024 09:32h

Foto: Pronađi me, MUP Srbije

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom Polju kod Bora ulazi u osmi dan.

Policija od jutros pretražuje kuće i stanove u Banjskom Polju. 

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu djevojčicu da prijave policiji. MUP Crne Gore apeluje na građane da obavijeste Interpol ako imaju podatke o Danki. Majorka policije Bojana Otović-Pjanović kazala je da su svi koji su se u trenutku nestanka Danke nalazili u blizini ili na samom mjestu događaja osumnjičeni.

Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena, kazala je za RTS Bojana Otović Pjanović iz MUP-a.

Specijalistički timovi MUP-a  Srbije pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahtove, šume i nijesu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila.

MUP nastavlja operativni rad.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao "žutu" potjernicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dvije žene na ulici glavnog grada Austrije pored kojih se igra djevojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić, nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu djevojčicu Danku Ilić, odmah obavijeste srpsku ili austrijsku policiju.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Djevojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na lijevom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj podlaktici.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT