Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ BJELOPOLJSKOG VDT

Bijelo Polje: Uhapšena osoba osumnjičena za trgovinu ljudima

30.03.2023 13:17h

Foto: Pixabay

Po nalogu Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, danas je S.V. određeno zadržavanje u trajanju od 72 časa, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

“Po nalogu Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, Vladana Đalovića, jutros je lišen slobode S.V. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima, na način što je koristio uslugu lica koje je bilo žrtva predmetnog krivičnog djela, zbog čega mu je državni tužilac odredio zadržavanje u trajanju od 72 časa”, naveli su u saopštenju.

Povodom istog događaja, kako navode, 11. marta 2023. godine po nalogu postupajućeg državnog tužioca, uhapšeni su D.L. i A.M.

“Prema njima je donesena naredba za spovođenje istrage zbog postojanja osnovane sumnje da su kao saizvšioci izvršili krivično djelo trgovina ljudima, na način što su se koristili teškim prilikama oštećene, silom, prijetnjom i oduzimanjem isprava u cilju prostitucije”, navodi se u saopštenju Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT