Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

UPRAVA POLICIJE

Budva: Krivične prijave protiv osumnjičenih za krađe i razbojništvo u pokušaju

13.02.2024 10:24h

Foto: Dnevno

Budvanska policija je u kratkom roku rasvijetlila četiri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je iz Uprave policije.

Navode da su u Starom gradu u Budvi u noći između 17. i 18. januara obijena dva maloprodajna objekta iz kojih je otuđen nakit i novac.

"U cilju rasvjetljavanja ovih događaja pripadnici budvanske policije su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i identifikovali tri lica za koja se sumnja da su izvršioci dva krivična djela teška krađa. Riječ je o E.D. (18) i dva maloljetna lica stara 15 i 17 godina", kažu u saopštenju.

Osim toga, 10. februara je jedna osoba iz Budve prijavila policiji da su u noći između 9. i 10. februara iz jednog objekta u izgradnji u naselju Boreti u tom gradu, nepoznate osobe upotrebom podesnog predmeta otuđile veću količinu bakarnih cijevi i kablova.

"Policija je radeći na rasvjetljavanju događaja došla do sumnje da su izvršioci ovoga djela, koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo krađa, S.K. (19), E.D. i S.Z. (22).Protiv ovih lica podnijete su krivične prijave u redovnom postupku", dodaje se u saopštenju Uprave policije.

Nadalje, 12. februara je osoba zaposlena u jednom automat klubu u mjestu Rafailovići u Budvi, prijavila policiji da je nepoznata muška osoba uz primjenu fizičke sile i prijetnje upućene prema njoj, pokušala otuđiti novac iz pomenutog objekta. 

"Brzom reakcijom i intenzivnim aktivnostima na terenu policijski službenici budvanske policije identifikovali su lice koje je pokušalo da izvrši razbojništvo – F.L. (25) sa Kosova.
Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti koji su od značaja za vođenje krivičnog postupka. F.L. je po nalogu tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju", zaključuju u Upravi policije.

 

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT