Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

DO OKONČANJA DISCIPLINSKOG POSTUPKA ZA TEŽU POVREDU SLUŽBENE DUŽNOSTI

Suspendovan čuvar šuma iz Berana

20.05.2024 11:01h

Foto: Uprava za šume

Vršilac direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković suspendovao je Milonju Golubovića, čuvara šuma u Područnoj jedinici Berane, do okončanja disciplinskog postupka za težu povredu službene dužnosti.

"Naime, kao što je javnost već upoznata, juče je u opštini Berane, u Gazdinskoj jedinici „Jelovica“ sprovedena uspješna akcija zaplijene bespravno posječene građe. Međutim, dok je VD direktora organizovao zaplijenu bespravne građe u odjeljenju 12 u Jelovici i njeno lagerisanje na sigurnu lokaciju, zahvaljujući tajno postavljenim kamerama na drugoj lokaciji otkriveno je da je teretno vozilo čuvara šuma Golubovica korišćeno za nezakonite aktivnosti, što se vidi iz video snimka u prilogu", navodi se u saopštenju Uprava za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore.

Rajković je, kako su saopštili, istakao da su tajno postavljene kamere u šumama odličan potez koji daje odlične rezultate, te da Uprava mora biti zdrav kolektiv koji čine isključivo odgovorni i profesionalni radnici, sa zajedničkim ciljem - a to je zaštita crnogorskih šuma.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT