Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PRONAĐENO ZAPALJENO VOZILO

Preminula osoba ranjena u pucnjavi u Meterizima, policija traga za izvršiocima

03.04.2024 17:48h

03.04.2024 20:04h

Foto: Dnevno

Dvadesetdevetogodišnji R.M. preminuo je nakon što je večeras ranjen u pucnjavi u Meterizima, potvrđeno je iz Uprave policije.

Iz policije su saopštili da službenici regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, a u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju uviđajne i izviđajne mjere i radnje u odnosu na ovaj događaj.

"U odnosu na prve informacije o izvršenju krivičnog djela kojima policija raspolaže preduzimaju se potražne radnje i pretraga terena u pravcu bjekstva izvršioca ili više njih. U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaj", naveli su iz policije.

Prema do sada raspoloživim informacijama Uprave policije, vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo R.M .

"Do ovoga trenutka, u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja, možemo saopštiti toliko informacija", piše u saopštenju UP.

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT