Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POMISLIO DA JE NA ULAZU NEKO IZ NJEGOVE FAMILIJE

Kad nezvani gost pokuca na vrata: Muškarca u kući ugrizao aligator

19.03.2023 13:20h

Foto: Pixabay/ilustracija

Muškarac sa Floride otvorio je vrata svoje kuće pošto je čuo kucanje. Sa druge strane – bio je aligator dug tri metra.

Životinja je iznenađenog čovjeka ugrizla za nogu. Sve se dogodilo kada je nezvani gost došao do ulaza u kuću Skota Holingsvorta (56) dok je gledao TV.

Kako priča Holingsvort, odmah je ustao da otvori vrata kada je čuo lupanje, i pomislio je da je na ulazu neko iz njegove familije.

„Ustao sam i i otvorio vrata, upalio sam svjetlo, ali aligator me je već zgrabio za nogu, stegao me jako i tresao mi nogu dok ju je držao jakim ugrizom. Mislim da sam ga iznenadio, koliko je i on mene“, ispričao je.

Holingsvort je prebačen u bolnicu usljed povreda koje nisu opasne po život.

Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride potvrdila je incident a nadležni su saopštili da je angažovan lovac koji će uhvatiti aligatora kome slijedi „uspavljivanje“.

U Komisiji kažu da je Florida dom za oko 1,3 miliona aligatora, koji se nalaze u svih 67 okruga. Dodaju da se „uspavljuju“ odrasle jedinke aligatora za koje se utvrdi da predstavljaju prijetnju za ljude ili druge divlje životinje.

Iz Komisije takođe objašnjavaju da bi moguće rješenje bilo u češćem prebacivanju opasnih životinja na lokacije gdje bi imale manje mogućnosti da se sretnu sa ljudima.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT