Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PRONAĐITE IH LAKO

Netflix ima "tajni meni": Krije hiljade filmova i serije za koje niste znali

28.03.2023 19:30h

Foto: Pixabay

Koliko vam se puta dogodilo da, dok prelazite sadržaje na Netflix-u, ne pronalazite ništa zanimljivo? To je zbog toga što ne vidite sve naslove koje možete da gledate na ovom servisu.

Naime, ukoliko ne izdvajate sate da skrolujete sve preporuke koje vam servis nudi, a koje su uglavnom zasnovane na osnovu naslova koje ste već gledali ili ste dodali na listu, to znači da verovatno niste vidjeli brojne filmove i serije koje se nalaze na Netflixu.

Sada se vjerovatno pitate kako da "iskopate" to blago. Odgovor se nalazi u kodovima. Naime, ukucavanjem nekoliko karaktera pretraga na Netflixu će postati mnogo lakša.

Ovi kodovi odgovaraju prilično preciznim žanrovima, kao što su "filmovi zasnovani na dječjim knjigama" ili "sportske komedije". Unesite kod i relevantni žanr sa svim filmovima ili TV emisijama je tu na jednom mjestu.

Da biste ovo uradili trebalo bi da posjetite web stranicu svako žanra tako što ćete otkucati ili "nalijepiti" ovaj link u vaš pretraživač: https://www.netflix-codes.com/

Zatim samo uzmite neki od datih kodova.

Ukoliko vam se recimo gleda akciona komedija, potrebno je da ukucate https://www.netflix.com/rs/browse/genre/43040

Za sada ovaj trik funkcioniše samo na veb sajtu Netflix-a, tako da ovo nećete moći da primijenite na svom telefonu ili tabletu, piše Telegraf.

Ukoliko koristite Netflix na TV-u, samo ukucaje kod u "search".

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT