ADVERTISEMENT

VIDEO BRZO POSTAO VIRALAN

Pogledajte kako glumci stvaraju zvukove "zombija" u seriji "The Last of Us"

18.03.2023 10:07h

Foto: Screenshot/Twitter

Bizarni snimci glumaca koji stvaraju glasove 'clickera' (zombi čudovišta) iz hit serije The Last of Us postale su viralne.

Naime, HBO je objavio snimak kako su glumci bili ti koji su stvarali neljudske zvukove clickera u seriji i ljudi su zapanjeni i oduševljeni, navodeći kako je ovo jedan od najstrašnijih zvukova (u video igrama) koji su ikad čuli...

Mnogi su mislili da su zvukovi stvoreni 'magijom' dizajna zvuka, no u pitanju su vrlo talentovani glumci čiji pokreti i zvukovi izazivaju jezu kod brojnih gledalaca. 

Prva sezona serije The Last Of Us ovog je vikenda završila nakon devet epizoda, a gledaoci su nevjerojatno zadovoljni predstavom koju su stvorili kreatori Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je snimljena prema jednoj od najboljih video igara svih vremena.

Iako postoji dugačak popis neuspjelih adaptacija video igara u posljednjih nekoliko godina, čini se da je HBO uspio da napravi sve kako treba. Fanove su posebno oduševila čudovišta - i clickeri i bloateri - no jedna od (rijetkih) zamjerki na seriju jeste što ih nije bilo dovoljno. Kreatori su najavili kako bi u drugoj sezoni trebalo vidjeti više različitih čudovišta zaraženih gljivicama.

U iščekivanju druge sezone, koju bismo mogli vidjeti naredne ili 2025. godine, pogledajte viralni video:

Podijelite vijest
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT