Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"U PITANJU JE HARD-CORE HIP-HOP NUMERA KOJA SLAVI ŽENSKI GLAS"

Četiri crnogorske reperke na istoj traci: ANEMOI - prvi singl sa Vibin with DJ Mono

04.04.2024 08:35h

Foto: Duško Miljanić

Poznati crnogorski producent i DJ Nikola Rajović objavio je prvi singl pod nazivom ANEMOI sa projekta Vibin with DJ Mono, a koji je objavljen za Beats per Montenegro etiketu.

"U pitanju je hard-core hip-hop numera koja slavi ženski glas. Po prvi put u Crnoj Gori su četiri reperke okupljene na istoj traci. Frenetični bas i efektna isporuka lirike karakterišu ovaj singl dok je realizovana jasno izražena potreba da se na verbalan način 'lupi šakom o sto 'i obrade, nažalost, konstantno aktuelne teme od kojih je hronično oboljela današnjica", navodi se u saopštenju.

Uz asistenciju Marije Božović na refrenu, dobijena je, kako je saopšteno, kolaboracija više generacija crnogorke rep škole, tako da Labia (česta saradnica Who See klape) i Apro razmjenjuju rime sa sve više prisutnim, predstavnicama najnovije generacije koje idu pod imenima: Jutro i Kurgashian.

Za muziku i aranžman su pored Nikole Rajovića bili zaduženi i Todor Tadić i Marko Ćaćić.

"Pjesma je snimljena i miksana u studiju Knowhere2Run iz koga iz godine u godinu dobijamo sve više i sve raznovrsniji material. Za muzički video je bio zadužen Ivan Čojbašić i ekipa Atomic Studija iz Podgorice u kome je spot sniman i montiran. Promo fotografije potpisuje Duško Miljanić dok je za grafičko oblikovanje bila zadužena Adela Zejnilović", zaključeno je u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT