Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ČESTITALI SVJETSKI DAN SVIM RADIO STANICAMA

MKM: Radio nezamjenljiv izvor informacija i inspiracije

13.02.2024 20:17h

13.02.2024 20:17h

Foto: Gardašević photography/MKM

Ministarstvo kulture i medija podržava napore da se radio prilagodi savremenim potrebama i da nastavi da služi kao nezamjenljiv izvor informacija i inspiracije, saopštili su iz tog Vladinog resora.

Oni su čestitali Svjetski dan radija svim radio stanicama, novinarima, tehničkom osoblju i slušaocima, ukazujući na važnost medija koji, kako su naveli, povezuju ljude širom svijeta.

"Ministarstvo kulture i medija, kako su kazali, podržava napore da se radio prilagodi savremenim potrebama i da nastavi da služi kao nezamjenljiv izvor informacija i inspiracije", navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva su dodali da u novoj eri medija koju karakteriše rapidan tehnološki razvoj, radio ostaje relevantan kroz digitalizaciju, internet streaming i podcasting.

“Radio nije samo izvor informacija, to je prozor u svijet gdje se susrijeću različiti glasovi, mišljenja i priče”, poručili su iz Ministarstva kulture i medija.

Radio, kako su dodali, čini svakodnevnicu bogatijom.

“Bez obzira na to da li slušamo vijesti, omiljenu muziku ili inspirativne emisije, radio nas povezuje”, kaže se u saopštenju.

Iz Ministarstva kulture i medija su rekli da cijene radio novinare čija se profesionalnost, izvrsna dikcija i bogat rječnik ističu.

“Iako ne vidimo njihova lica na ekranima, njihova priča ima moć stvaranja doživljaja i prenošenja vrlo važnih informacija”, navodi se u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT