Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

NAJAVLJEN JE I ALBUM SA PJESMAMA KOJE DOSAD NIJESU OBJAVLJENE

Poslušajte novu pjesmu Olivera Dragojevića

01.03.2024 09:49h

Foto: Screenshot You tube

Objavljena je nova pjesma Olivera Dragojevića koja nosi naziv "Ne mogu ti reći", koji je čuveni muzičar snimio prije svoje smrti. Muziku i tekst ove numere uradio je Matko Štimac, dok je aranžer Eduard Botrić.

Gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svog posljednjeg dana, tako je  nastao album sa novim pjesmama Olivera – „Dolaziš“. Njegova porodica je objasnila kako je album nastao:

“Sa Oliverovim odlaskom naslijedili smo sve ono što je stvarao kroz svoju dugogodišnju karijeru, a iz čega je proizašla i ogromna odgovornost prema njegovoj ostavštini, ali i njegovim obožavateljima koji su mu uvijek bili pratnja na njegovom putu. Osjetili smo potrebu da objedinimo pjesme koje su ostale neobjavljene, a uz pomoć Oliverovih saradnika i prijatelja pripremali smo ovaj album vodeći se njegovim kriterijima i afinitetima. Dobro je poznato da je bio skroman čovjek, ali kad se radilo o muzicii, uvijek je tražio maksimum od sebe. Na ovom albumu smo radili sve dok nismo bili sigurni da smo dosegli onaj nivo kojom bi sam bio zadovoljan".

Uz pomoć njegove dugogodišnje izdavačke kuće Aquarius Records, album je pripremljen za objavu na jesen 2024. godine, a pjesma “Ne mogu ti reći” autora Matka Šimca prvi je singl sa tog albuma.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT