Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POTPREDSJEDNIK VLADE SA AMBASADORKOM KOSOVA

Đeljošaj: Crna Gora je partner i prijatelj Republike Kosovo

06.12.2023 16:23h

Foto: gov.me

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj, sastao se danas sa ambasadorkom Kosova u Crnoj Gori Arijanom Žerkom Hodžom, koja mu je čestitala na naimenovanju i poželjela uspjeh u realizaciji planiranih projekata.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, potpredsjednik je upoznao kosovsku ambasadorku sa prioritetima 44. Vlade i poručio da Crna Gora ostaje privržena evroatlantskom putu i vrijednostima, saopšteno je iz Vlade. 

„Crna Gora je partner i prijatelj Republike Kosovo. Nastavićemo da podržavamo unapređenje ekonomske saradnje kao i naš zajednički evroatlantski put“, rekao je Đeljošaj. 

Tokom sastanka, dodaju, razgovarano je o mogućnostima unapređenja saradnje dvije zemlje u različitim oblastima, posebno u privredi, turizmu i infrastrukturi.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima razmjene iskustava u evropskim integracijama, kao i implementaciji projekata za snažniji ekonomski razvoj.

Na kraju sastanka, sagovornici su istakli odlične odnose Crne Gore i Republike Kosovo i dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa. 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT