Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"KRITIKE ĆE MORATI TRPJETI, NAS NIKO, PA NI ON, NE MOŽE ZASTRAŠITI"

DPS Nikšić: Drašković fizički napao Muratovića

16.06.2024 12:53h

Iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić tvrde da je Boško Drašković, direktor Javnog preduzeća (JP) Sportski centar fizički je napao Borisa Muratovića, predsjednika OO DPS u tom gradu.

"Da je velika nervoza i histerija u redovima lokalne vlasti i njihovih direktora svjedoči i sinoćnji fizički napad na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića, od strane Boška Draškovića, direktora JP Sportski centar. Direktoru Draškoviću su zasmetala saopštenja nikšićkog DPS-a u kojima javnost obavještavamo o njegovom neznanju, neprofesionalizmu i nedostatku kapaciteta za obavljanje te funkcije. Nijesmo mi krivi, već isključivo direktor Drašković što ne zna da radi svoj posao, pa pokušava fizički da se obračuna sa onima koji ga kritikuju. Ali, zaboravlja Drašković da se mi ne bojimo ni njega niti bilo koga od njih, da nijesmo hakovani, niti operisani", navedeno je u saopštenju DPS Nikšić.

Oni su dodali da su "lokalni vlastodršci prvo počeli sa prijavama zbog izgovorene ili napisane riječi, a sad bi, usljed profesionalnih nedostataka, da pokušaju da nas biju, pa prave zasjede po toaletima nikšićkih lokala".

"To što je protekle noći uradio Drašković, samo su potvrda ispravnosti onoga što, na čelu sa predsjednikom Muratovićem, radimo i što ćemo raditi. Drašković, možda, jeste profesionalac u boksu, ali je amater u bilo kom drugom poslu, pogotovo u vođenju jednog preduzeća. Za to treba imati kapaciteta, jer snaga klade valja, a um caruje. Zato poručujemo bokseru, da ako se uželio ringa, nek’ se tamo vrati, na nas svoje vještine neće vježbati, a o njegovim kapacitetima tek ćemo govoriti svakodnevno. Neka zna Drašković da ćemo i predsjednik Muratović i svi mi, počev od Kluba odbornika, pa dalje, kao i uvijek, gradom šetati bez ikakvog obezbjeđenja ili pratnje BIL lica, što nije strano funkcionerima iz lokalne vlasti, a Nikšić nije veliki, pa nas može potražiti", piše u saopštenju.

Iz DPS Nikšić su kazali da će Drašković kritike i razotkrivanja morati da trpi, sve dok ne smogne snage da napušti fotelju.

"Zaključno, primitivcu Draškoviću nek' bude jasno da će kritike i razotkrivanja morati trpjeti, sve dok snage ne smogne da napusti fotelju, jer izgleda po difoltu snage imaju da se tuku, nasrću, vrijeđaju, al' da fotelju napuste, nemaju. Tu se tresu k'o promrzli mačići", zaključuje se u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT