Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

TVRDI DA SU TI ČLANOVI NSD ISTOVREMENO I OGRANAK “ŠKALJARSKOG KLANA”

Jovanović: Devet bezbjednosno interesantnih osoba agitovalo za NSD

16.10.2024 12:40h

Foto: Media biro

Devet bezbjednosno interesantnih osoba iz organizovanih kriminalnih grupa agitovale su za Novu srpsku demokratiju (NSD), a što se naše liste tiče – nemamo nikakve veze sa kriminalnim grupama i kriminalcima, tvrdi nosilac liste “Budva naš grad”, Nikola Jovanović.

Jovanović kaže i da su članovi NSD istovremeno i članovi takozvane kriminalne “budvanske grupe”, koja je ogranak “škaljarskog klana”.

"Tako je izvjesni Vidak Mitrović postao član Opštinskog odbora NSD-a, a Vlada Crne Gore ga je izabrala za člana Upravnog odbora Morskog dobra. Sveukupno ih je devet i svi su oni članovi NSD-a. Ta lica su procesuirana više puta za najteža krivična djela, kao što su ubistva u pokušaju, zelenašenje, nanošenje teških tjelesnih povreda…Takođe su građane zastrašivali i vršili ptitisak na njih da glasaju NSD", poručio je Jovanović u emisiji “Link” na Radiju Crne Gore.

Jovanović tvrdi da sve što su iznijeli o organizovanim kriminalnim grupama, građani Budve odlično znaju.

"To je bio jedan od razloga zašto je prethodna vlast došla do propasti. Te optužbe koje mi iznosimo baziraju se na podacima iz policijske evidencije i na raznih istragama, ali i na brojnim presudama. To je lako dokazivo lako provjerljivo od strane nadležnih organa", kaže Jovanović.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT