Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PORTPAROL DEMOKRATSKE PARTIJE SOCIJALSTA

Nikolić: Knežević pred Spajićem "podvio rep", pa sad svoju frustraciju projektuje na DPS

22.02.2024 15:27h

Foto: Arhiva/DPS

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević poniženo je podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista - ocijenio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolič.

On ističe da su mjesecima trajali pregovori o Vladi dok je Knežević prijetio da će, ako treba - "leba i luka ali sa narodom", i da neće pristati na podršku Vladi ako ne dobije u njoj adekvatan broj mjesta proporcionalan izbornom rezultatu.

"Grmio je Knežević kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da neće glasovi koje je on dobio vrijeđeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate. U finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koja mu je pripadala u prošlom mandatu. Time je Knežević još jednom pokazao da se zapravo ne pita apsolutna ništa u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i Andrija Mandić. Baš kao i onda kada je prijetio da će izaći iz Vlade ukoliko se popis odloži ili da neće glasati VDT-a Markovića ukoliko se ne oglasi o slučaju ,,državni udar”", naveo je Nikolić u reagovanju.

Knežević: Ako Demokrate nisu zadovoljne ulaskom u BS u vladu, neka je napuste

Kneževićeva politička riječ, prema njegovoj ocjeni, odavno ne vrijedi ništa.

"Te očigledno svjestan činjenice da se sveo na predmet sprdnje poput Vladimira Jokovića svoju političku frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista. Na kraju, da Vas rasteretimo gospodine Kneževiću – za razliku od Vas i Vaše partije Demokratska partija socijalista ima političke principe i platformu od koje ne odustaje i nećemo je kao Vi prodati za par funkcija i mjesta po dubini. A Vi svoje političke frustracije liječite prema Vašim koalicionim partnerima, ako imate petlje za to", zaključio je Nikolić.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT