Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"BILO BI DOBRO DA KONCENTRACIJA MEDIJSKE JAVNOSTI BUDE NA GLAVNIM, UMJESTO NA SPOREDNIM TEMAMA"

NSD: Izvinjavamo se svima koji su u riječima Kovačevića pronašli ono čega nema

17.06.2024 08:44h

Foto: NSD

Nova srpska demokratija(NSD) se izvinjava svima onima koji su, kako navode, u riječima  Marka Kovačevića pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i "onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol".

"Neka svako radi svoj posao, državne institucije, mediji, političari, ali bi bilo dobro da koncentracija medijske javnosti bude na onim glavnim, umjesto na sporednim temama koje služe isključivo za targetiranje onih koji su ponajbolji u svom poslu poput Marka Kovačevića", poručili su iz NSD-u.

Kažu i da je "vjerovatno svima čudno" da govor potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, koji je izrečen u četvrtak, postaje glavna medijska tema u nedjelju.

"Baš na Kurban bajram, praznik svih muslimana svijeta i na dan kada je Crnu Goru posjetio koordinator Stejt departmenta za borbu protiv korupcije Ričard Nefju, koji je tom prilikom razgovarao sa SDT-om vezano za borbu protiv visoke korupcije", saopštila je Nova srpska demokratija. 

Nije teško zaključiti, kako ističu, da je ta visoka korupcija "vezana za bivši režim koji očigledno, još uvijek, može da usmjerava medijsku scenu".

"I da jednom temom koja se desila danima ranije preklopi taj važan susret SDT-a i koordinatora Stejt departmenta.

Osim toga, juče je u našu državu doputovao i predsjednik Bugarske, Rumen Radev koji je u crnogorskim medijima prosto sporedno pozicioniran zbog nekolike rečenice iz govora potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića", smatraju u NSD-u.Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT