Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"TO SU TEME PROŠLOSTI, DOBIĆETE ODGOVOR BLAGOVREMENO"

Premijer o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: Ne želim danas da odgovaram na to pitanje

24.04.2024 09:09h

Foto: gov.me

Premijer Milojko Spajić kazao je, komentarišući jučerašnju izjavu bivšeg predsjednika Mila Đukanovića, da su najbolje osvete one kada se na loše vođenje države odgovori dobrim rukovođenjem.

“Najbolje osvete su rezultati u infrastrukturi. Želim da se svi osvetimo lošem vođenju države tako što ćemo je bolje voditi. Tako ćemo zatvoriti krug osveta i starih priča”, kazao je Spajić, prenosi portal Analitika.

Na pitanje da li će Crna Gora biti kosponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici, odgovorio je kako “ne želi danas da odgovara na ta pitanja”.

“Kosponzorisaćemo infrastrukturu u Crnoj Gori”, kazao je premijer, dodajući kako će o stavu Vlade o Rezoluciji javnost biti “blagovremeno obaviještena”.

Upitan zašto se čeka na taj odgovor toliko dugo, Spajić je rekao da su “zauzeti jer se bave projektima, infrastrukturom, platama, penzijama i dječjim dodacima”.

“To su teme prošlosti, Crna Gora ima svoj stav, ponavljali smo ga hiljadu puta, na vrijeme ćete dobiti informacije”, dodao je Spajić.

Napomenut od novinara kako je pitanje genocida u Srebrenici univerzalno, te da niko time ne želi skrenuti pažnju sa pitanja infrastrukture, Spajić je govorio o tome kako je Crna Gora “dokazala unazad 10 godina da je usklađena sa evropskom bezbjednosnom i odbrambenom politikom”.

“Sada imamo i vladavinu prava i velika je promjena od 2023. i svi to vide u pogledu vladavine prava. Nije džabe rečeno da je ova Vlada za pola godine uradila više nego sve Vlade u prošlih šest”, istakao je on.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT