Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POTVRDIO POTPREDSJEDNIK VLADE I MINISTAR EKONOMSKOG RAZVOJA

Vlada proslijedjila SDT-u podatke o Abazovićevom ugovoru o lobiranju

18.04.2024 10:30h

18.04.2024 12:03h

Foto: gov.me

Vlada je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) proslijedila dokumentaciju o ugovoru o lobiranju koji je potpisala prethodna izvršna vlast na čelu sa Dritanom Abazovićem, kazao je potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

On je, na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade, odgovarajući na pitanje da li je tačno da su SDT-u poslati podaci o sumnjivom ugovoru o lobiranju, odgovorio potvrdno.

„Tačno je, danas je Vlada usvojila informaciju i kompletna dokumentacija oko tog pitanja je proslijeđena nadležnim institucijama, da oni ocjenjuju o postupku potpisivanja tog ugovora“, naveo je Đeljošaj.

Upitan da prokomentariše glasanje poslanika Pokreta Evropa sad (PES) Vasilija Čarapića na Skupštini Savjeta Evrope (SE), na kojoj se glasalo za prijem Kosova u SE, Đeljošaj je kazao da je to više pitanje za PES.

On je rekao da danas ne može govoriti mnogo o tome, jer nema dovoljno informacija.

„U narednim danima ćemo više o tom pitanju, jer ću tražiti dodatne informacije“, kazao je Đeljošaj i dodao da su na jednoj sjednici Vlade razgovorali o tome i da su bila drugačija razmišljanja.

Đeljošaj je kazao da će veoma brzo imati "jasan odgovor na sve te stvari".

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT