ADVERTISEMENT

DF POZVAO NADLEŽNE DA REAGUJU

Vučurović: Utvrditi da li Đukanović ima prebivalište u nekoj drugoj državi

04.02.2023 12:40h

Foto: skupstina.me

Demokratski front poziva nadležne organe u Crnoj Gori da provjere da li predsjednik DPS-a Milo Đukanović, ima prijavljeno prebivalište u još nekim državama.

"Tu, zasad, konkretno mislimo na Ujedinjene Arapske Emirate i Švajcarsku, pošto se radi o destinacijama koje su duže vrijeme od posebnog interesa i interesovanja Đukanovića", saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

On navodi da će se možda na ovaj način početi i pronalaziti put do stotina i stotina miliona eura, koje su, kako tvrdi Vučurović, od strane vrha bivšeg režima i njegovog šefa opljačkane od građana Crne Gore.

"Veoma je važno da pred ove predsjedničke izbore građani imaju jasnu predstavu o tome ko su ljudi koji se kandiduju ili bi mogli da se kandiduju za ovu funkciju, da li oni, takođe, imaju skrivene račune i nekretnine u drugim državama, da li tamo imaju neku imovinu, da li su povezani sa mafijom, ambasadama, i sl.", kazao je Vučurović.

Kako kaže, "takvi nijesu dostojni ove važne funkcije koja zahtijeva čovjeka sa integritetom, moralom i kičmom, koji će predstavljati sve građane i biti garant pomirenja i jedinstva, a ne da bude marioneta mafije ili pojedinih centara moći".

"Zato je od najvećeg državnog značaja da Crna Gora dobije čovjeka za predsjednika, a čovjek za predsjednika je Andrija Mandić", zaključio je Vučurović.

Podijelite vijest
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT