Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

DF POZVAO NADLEŽNE DA REAGUJU

Vučurović: Utvrditi da li Đukanović ima prebivalište u nekoj drugoj državi

04.02.2023 12:40h

Foto: skupstina.me

Demokratski front poziva nadležne organe u Crnoj Gori da provjere da li predsjednik DPS-a Milo Đukanović, ima prijavljeno prebivalište u još nekim državama.

"Tu, zasad, konkretno mislimo na Ujedinjene Arapske Emirate i Švajcarsku, pošto se radi o destinacijama koje su duže vrijeme od posebnog interesa i interesovanja Đukanovića", saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

On navodi da će se možda na ovaj način početi i pronalaziti put do stotina i stotina miliona eura, koje su, kako tvrdi Vučurović, od strane vrha bivšeg režima i njegovog šefa opljačkane od građana Crne Gore.

"Veoma je važno da pred ove predsjedničke izbore građani imaju jasnu predstavu o tome ko su ljudi koji se kandiduju ili bi mogli da se kandiduju za ovu funkciju, da li oni, takođe, imaju skrivene račune i nekretnine u drugim državama, da li tamo imaju neku imovinu, da li su povezani sa mafijom, ambasadama, i sl.", kazao je Vučurović.

Kako kaže, "takvi nijesu dostojni ove važne funkcije koja zahtijeva čovjeka sa integritetom, moralom i kičmom, koji će predstavljati sve građane i biti garant pomirenja i jedinstva, a ne da bude marioneta mafije ili pojedinih centara moći".

"Zato je od najvećeg državnog značaja da Crna Gora dobije čovjeka za predsjednika, a čovjek za predsjednika je Andrija Mandić", zaključio je Vučurović.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT