Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SPREMA SE NOVI UGOVOR ZA ARGENTINCA

Lautaro u Interu do 2028. godine

06.12.2023 12:16h

06.12.2023 12:16h

Foto: EPA-EFE

Argentinski fudbaler, Lautaro Martines blizu je dogovora sa čelnicima Intera oko produžetka saradnja i novi ugovor bi trebalo da bude potpisan do 2028. godine.

Prema pisanju italijanskog lista "Gazeta delo sport" agent odličnog napadača već nekoliko nedjelja pregovara sa čelnicima kluba i parktično je postigao načelni dogovor.

Produženje saradnje sa Martinesom trebalo bi, prema ovim navodima, da bude prvi poslovni potez koji će klub iz Milana uraditi u 2024. godini, a Argentinac bi trebalo da zarađuje sedam miliona eura po sezoni.

Ukoliko se te informacije pokažu kao tačne, on će postati najplaćeniji provitimac aktuelnog sastava prošlosezonskog finalsite Lige šampiona.

Dvadesetšestogodišnji reprezentativac Argentine sa kojom je prije godinu dana osvojio titulu šampiona Evrope ove sezone je sa 13 postignutih golova najbolji strijelac Serije A i jedan je od najzaslužnijih zašto se Inter nalazi na čelnoj poziciji Serije A.

Argentinac, inače, za Inter nastupa od 2018. godine i od tada je odigrao 257 zvaničnih mečeva na kojima je postigao 117 golova.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT