Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PREMIJER LIGA

Liverpul tone, Junajted bolji od Kristal Palasa

04.02.2023 17:45h

Foto: EPA-EFE

Fudbaleri Liverpula nastavili su sa užasnim igrama u Premijer ligi. "Redsi" su danas, u 22. kolu, poraženi na gostovanju Vulverhemptonu rezultatom 3:0.

Već u petom minutu Žoel Matip je zatresao sopstvenu mrežu i moglo je da se nasluti teško veče za Jirgena Klopa i njegov tim. Imali su ,,redsi“ veći posjed lopte, više šuteva ka golu, ali uzalud kad je realizacija ponovo izostala.

Kreg Douson u 12. je udvostručio vođstvo, a konačan rezultat postavio je Ruben Neveš u 71.

Liverpul je 10. na tabeli i ima 10 bodova manje od četvrtoplasiranog Njukasla. Plasman u Ligu šampiona djeluje sve dalje.

Mančester junajted pobijedio je Kristal Palas (2:1) iako je posljednjih 20 minuta imao igrača manje zbog isključenja Kazemira.

Do tada je, međutim, prednost već bila sigurna. Bruno Fernandeš je u sedmom minutu realizovao jedanaesterac, a na 2:0 povisio je Markus Rašford u 62.

Džefri Šlup je u 76. postavio konačan rezultat.

Junajted je treći, sa tri boda manje i utakmicom više od Sitija, dok je na ,,minus 8“ od Arsenala koji je protiv Evertona pretrpio prvi poraz nakon 13 mečeva (1:0).

Lester je u gostima nadigrao Aston Vilu (4:2), Brentford bio ubjedljiv protiv Sautemptona (3:0), dok je Brajton savladao Bornmut (1:0).

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT