Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

EHF EVROPSKA LIGA

Milošević: Želimo da se nadmećemo sa Kadetenom

20.11.2023 16:48h

Foto: RK Lovćen

Rukometaši Lovćena otputovali su za Švajcarsku gdje će sjutra, od 18 sati i 45 minuta igrati protiv Kadetena, utakmicu četvrte runde EHF Evropske lige.

Cetinjani su prošlog utorka pružili sjajnu partiju protiv istog protivnika, ali nijesu uspjeli da dođu do prvih bodova. Kadeten je u podgoričkoj “Bemax areni” slavio rezultatom 29:26.

"Kadeten nije ista ekipa na strani i kod kuće. Nemaju još poraz u švajcarskom prvenstvu, znamo kvalitet koji imaju i prava je šteta što nismo osvojili bod na našem terenu. Bod koji smo zaslužili, a da tako ne bude uticalo je nekoliko sudijskih odluka i nedostajala je još neka odbrana naših golmana, iako je Filip Borozan u prvom poluvremenu bio odličan"; kazao je trener Lovćena Pero Milošević.

Ni ovog puta Cetinjani neće biti kompletni.

"Želimo da se nadmećemo i da damo sve od sebe. Imamo i mi adute i uzdamo se u našu borbenost. Otežavajuća okolnost će biti izostanak Šćekića koji ima problema sa prehladom, nemamo ni Lakićevića i Lekića koji bi nam bio značajan u fazi odbrane, dok Madžovski daje sve od sebe na treninzima i sa polomljenim prstom. Da mi damo sve od sebe, pa ćemo da vidimo za koji će to rezultat biti dovoljno", istakao je Milošević.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT