Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PREDSJEDNIK EVROPSKOG SAVJETA NA SASTANKU SA PREDSJEDNIKOM CRNOGORSKOG PARLAMENTA

Mišel: Skupština ima važnu ulogu u evropskoj perspektivi Crne Gore

12.02.2024 17:05h

Foto: Skupština

Skupština Crne Gore ima veoma važnu ulogu  kada je u pitanju evropska perspektiva Crne Gore, ocijenio je predsjednik Evropskog Savjeta Šarl Mišel na sastanku sa predsjednikom crnogorskog parlamenta Andrijom Mandićem u Briselu.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Mandić se, osim sa Mišelom, susreo danas u Briselu na marginama međuparlamentarne konferencije o stabilnosti i ekonomskoj koordinaciji sa Valdisom Dombrovskisom, izvršnim potpredsjednikom Evropske komisije.

"Predsjednik Mandić je tom prilikom istakao da Crna Gora i njen Parlament rade veoma važan posao i da je 28. saziv Skupštine na čijem je čelu za samo tri mjeseca uradio više kada su u pitanju ključne reforme nego brojni sazivi prije, te iskazao nadanje da će se Crna Gora uskoro naći u sali Evropskog parlamenta kao punopravna članica", kazali su iz Skupštine.

U saopštenju se navodi da je Mišel izrazio zadovoljstvo zbog upoznavanja sa predsjednikom Mandićem, i na kraju susreta iskazao nadanje da će Skupština nastaviti sa neophodnim reformama.

Predsjednik Skupštine je rezultate 28. saziva Skupštine Crne Gore prenio i kako su kazali, izvršnom potpredsjedniku Evropske komisije Valdisu Dombrovskisu.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT