Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"POZIVAMO SVE GRAĐANE KOJI SU UPUĆENI ZA KONZILIJARNO MIŠLJENJE DA PRETHODNO POSJETE VEB-SAJT"

Na sajtu Kliničkog centra dostupne najvažnije informacije o radu konzilijuma

01.04.2024 13:00h

Foto: Igor Milić

U cilju transparentnosti i pružanja relevantnih informacija našim pacijentima i široj javnosti najvažnije informacije o radu konzilijuma koji se održavaju u Kliničkom centru dostupne su na našem zvaničnom veb-sajtu (www.kccg.me), saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

“U Kliničkom centru se održavaju opšti specijalistički, supspecijalistički i multidisciplinarni konzilijumi. Oni predstavljaju ključnu komponentu u procesu dijagnostikovanja i liječenja, jer uključuju saradnju više medicinskih stručnjaka i njihovih saradnika radi donošenja najboljih mogućih odluka za svakog pacijenta ponaosob”, navedeno je u saopštenju.

Osim informacija o radu specijalstičkih i supspecijalističkih ambulanti, na njihovom veb-sajtu na adresi: https://kccg.me/poliklinika/, mogu se pronaći najvažnije informacije o radu konzilijuma Instituta za bolesti djece, Instituta za onkologiju, Stomatološke poliklinike i Poliklinike za adultne pacijente.

“Na navedenoj adresi možete pronaći sljedeće informacije: naziv konzilijuma, zatim vrijeme i mjesto održavanja, kontakt telefon i termin za dobijanje informacija, potrebna dokumentacija, kao i informaciju da li je neophodno prisustvo pacijenta konzilijumu. Pozivamo sve građane koji su upućeni za konzilijarno mišljenje u našu ustanovu da prethodno posjete naš veb-sajt što će omogućitii operativni i funkcionalan rad ovog važnog segmenta naše ustanove. Klinički centar Crne Gore ostaje posvećen pružanju najbolje moguće zdravstvene zaštite svima kojima je ona potrebna”, zaključuju u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT