Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ČESTITAO DAN OPŠTINE

Spajić: Kotor simbol slobodarskih stremljenja i kosmopolitizma

21.11.2023 10:03h

Foto: gov.me

Povodom 21. novembra - Dana opštine Kotor, predsjednik Vlade Milojko Spajić uputio je čestitku građankama, građanima, predsjedniku Opštine Vladimiru Jokiću i predsjednici Skupštine opštine Maji Mršulji, saopšteno je iz Vlade.
 
U čestitki se, kako su naveli, između ostalog ukazuje i na viševjekovni kontinuitet koji Kotor čine ponosom Crne Gore, simbolom slobodarskih stremljenja i kosmopolitizma, prirodnom i kulturno - istorijskom vrijednošću od svjetskog značaja.
 
„Važnost znamenitosti grada, koja je prije skoro četiri i po decenije potvrđena od strane najrelevantnije globalne institucije, UNESCO-a, doprinosi jačanju samosvijesti i odgovornosti pred bogatim nasljeđem koje smo dužni da u amanet ostavimo nadolazećim generacijama“, naglasio je Spajić.
 
On je izrazio uvjerenje da će ovogodišnji respektabilni rezultati  turističkih i lučkih poslenika Kotora svake naredne godine biti prevazilaženi savjesnim, zajedničkim ciljano starteškim djelovanjem, izgradnjom i proširenjem infrastrukturnih mreža i objekata i dosljednim sprovođenjem evropskih politika i standarda.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT