Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

NAJAVLJENO IZ NACIONALNE AVIO - KOMPANIJE

Air Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu

28.11.2023 13:40h

Foto: Air Montenegro

Tokom ljetnje sezone 2024. godine nacionalni avioprevoznik Air Montenegro će letjeti ka četiri nove destinacije, i to Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi.

Kompanija će po prvi put pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu.

"Od juna 2024. godine iz Tivta ka Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se vršiti do kraja septembra predstojeće godine. Osim povezanosti sa Turskom iz Podgorice i Tivta prema Istanbulu tokom cijele godine, Air Montenegro će tokom ljetnje sezone letjeti i ka Izmiru. Kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu mjesecu, a saobraćaj će se odvijati tri puta sedmično (ponedeljkom, petkom i nedeljom) do kraja oktobra 2024. godine", kažu u saopštenju.

Air Montenegro će, kako dodaju, tokom ljetnje sezone proširiti svoju ponudu i prema evropskom tržištu.

"Pa ćemo od juna do kraja septembra 2024. godine svakog četvrtka i nedelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu - Njemačka, a svakog utorka ka Ostravi - Češka", navode u saopštenju.

Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra, a u cijenu je osim taksi i ručnog prtljaga do 8kg, uključen i predati prtljag do 23 kg.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT