Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

REAGOVALI NA NAVODE POSLANIKA DPS-A NIKOLE RAKOČEVIĆA

CEDIS: Konačni izvještaj DRI ne odražava činjenično stanje

01.04.2024 16:09h

Foto: CEDIS

Konačni izvještaj Državne revizorske institucije (DRI) za Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), prema nalazu sudskog vještaka, ne odražava činjenično stanje, ne sadrži bitne informacije, čak je i sačinjen suprotno odredbama koje propisuje relevantna legislativa, saopšteno je iz te kompanije.

Iz CEDIS-a su reagovali na navode poslanika Demokratske partije socijalista Nikole Rakočevića, koji je danas, između ostalog, saopštio da je to preduzeće uništeno, te da je SDT na potezu. 

„Nakon što je urađen i objavljen stručni nalaz i mišljenje vezano za konačni izvještaj DRI za poslovnu 2022, revoltirani istinom koja im nije jača strana, poslnici DPS-a nalaze za shodno da komentarišu poslovanje CEDIS-a. Upravo raskrinkan izvještaj DRI je natjerao gospodu iz DPS-a da izađu pred javnost i da u odbranu partijskog kolege, koji je radio na izradi ovakvog izvještaja, iznose notorne neistine“, poručili su iz CEDIS-a.

Kako dalje navode, ovakve neistine samo govore o nemoći pomenutih političara da se suoče sa istinom da CEDIS završava poslovnu 2023. godinu u zoni pozitivnog poslovanja.

"Isti pozivaju SDT da se bavi CEDIS-om i poslovanjem naše kompanije, zanemarivši činjenicu da je Specijalno državno tužilaštvo upravo zatrpano predmetima koji su adresirani na ime njihove partije", navodi se u saopštenju. 

 

 

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT