Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

U SUSRET LJETNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI

Naredne sedmice početak kampanje Poreski karavan

28.05.2023 09:41h

Foto: Pixabay

Kampanja Poreski karavan, koju u susret ljetnjoj turističkoj sezoni organizuje Uprava prihoda i carina (UPC) u saradnji sa Unijom poslodavaca (UPCG) i Privrednom komorom (PKCG), počeće u utorak.

Tribine će se organizovati po određenom rasporedu i to za obveznike iz Bara i Ulcinja u utorak u sali Skupštine Opštine (SO) Bar, a za obveznike iz Budve, Kotora i Tivta u četvrtak u Akademiji znanja Budva.

Tribina će se za obveznike iz Herceg Novog održati 6. juna u velikoj sali SO Herceg Novi, a za obveznike sa sjevera 8. juna u sali Kulturnog centra Kolašin.

Sve tribine će se održati u 12 sati.

„Cilj organizovanja tribina je ostvarivanje direktne komunikacije sa poreskim obveznicima na teme koje se odnose na primjene zakonskih propisa koji regulišu djelatnosti koje se obavljaju tokom trajanja turističke sezone“, saopštili su iz UPC.

Poreski obveznici biće u prilici da dobiju dodatna pojašnjenja i tumačenja vezana za navedenu oblast, a na postavljena pitanja, ukoliko su kompleksnija, mogu očekivati pisane odgovore u veoma kratkom roku.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT