Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

DVODNEVNA MANIFESTACIJA

Sajam zdrave hrane i sjutra u šoping centru Mall of Montenegro

19.04.2024 16:34h

Foto: Mall of Montenegro

Manifestacija "Sajam zdrave hrane" otvorena je danas u šoping centru Mall of Montenegro, a trajaće još sjutra.

Manifestacija je, kako je saopšteno, prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno, u trgovinama. 


    
"Posjetiocima su se predstavila poljoprivredna domaćinstva iz različitih krajeva Crne Gore, sa bogatom i raznolikom ponudom domaćih proizvoda. Osim nekoliko poznatnih pčelara, koji će predstaviti med i proizvode na bazi meda, u ponudi će se naći i džemovi, zatim domaći sokovi od dunje, drenjina, zove i sipka.

Proizvođači iz Bara i Ulcinja će našim posjetiocima ponuditi maslinovo ulje, začinjene masline, sireve, salate, pomoradže i limun. A od bogate ponude suhomesnatih proizvoda izdvajamo domaću njegušku kobasicu, pečenicu, slaninu, kastradinu, svinjsku i goveđu pršutu.

Ni ovog puta, na sajmu nije izostala ponuda čajeva, ali i kozmetičkih proizvoda pripremljenoj na prirodnoj bazi", navedeno je u saopštenju.

Posebna draž manifestacije je, zaključuju, što će izlagači prezentovati sopstvenu proizvodnju, odnosno domaće proizvode pripremljene na tradicionalan način.

Foto: Mall of Montenegro

 

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT