ADVERTISEMENT

VRIJEDNOST SANACIJE IZNOSILA 150.000 EURA

Dalmatinska ulica dobila novi izgled

03.12.2022 15:52h

Foto: PG Biro

Jedna od najznačajnijih saobraćajnica u Podgorici, Dalmatinska ulica, dobila je novi izgled, što je bio povod današnjeg obilaska gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića i njegovih saradnika, saopšteno je iz PG Biroa.

Tom prilikom, gradonačelnik je istakao da se ova, veoma prometna, ulica nalazila u lošem stanju, te da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700m,  olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice.

"Imajući u vidu da se Dalmatinska ulica, uprkos svom značaju, nalazila u jako lošem stanju, pristupili smo temeljnoj sanaciji ulice. Zahvaljujući našim vrijednim kolegama iz privrednog društva Putevi ova ulica je dobila potpuno novi izgled u dužini cca 700m. Znate da smo u prethodnom periodu temeljno sanirali i rekonstruisali praktično sve važne saobraćajnice u gradu.

Danas Podgorica, u tom smislu, izgleda bitno drugačije u odnosu na trenutak kada smo mi stupili na dužnost. Ako pogledamo širu sliku, ostalo je da saniramo Bulevar Knjaza Danila, nekadašnji Cetinjski put. Četvrtinu posla smo odradili, unazad godinu i po dana", istakao je Vuković i najavio da će već naredne sedmice početi temeljna sanacija Bulevara Knjaza Danila, čime će se se zaokružiti vrijedan investicioni ciklus, koji će za rezultat imati bitno unaprijeđen kvalitet života ljudi u Podgorici.

Kako su kazali iz PG Biroa, izvršni direktor Puteva Radenko Bulatović tom prilikom je istakao da su vrijedne ekipe tog gradskog preduzeća za tri sedmice završile sanaciju ove saobraćajnice, u dužini od 700m, prosječne širine 10m, te da je vrijednost ove značajne sanacije 150.000 eura.

Podijelite vijest
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT