Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

OD DANAS

Dom zdravlja Glavnog grada: Sve specijalističke ambulante biće u jednom objektu

01.04.2024 07:46h

Foto: DZ Podgorica

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio je, kako je sapšteno, da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga.

"Od danas 01. aprila, u ZO 'Stari aerodrom' funkcionisaće i Služba za internu medicinu. Ovom integracijom, pacijenti ce imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloških konsultacija, sve na jednom mjestu", navodeno je u saopštenju.

Centar za djecu sa posebnim potrebama od danas će,  takođe, biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta.  

"Ovo će pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci, omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu", saopšteno je iz DZ Glavnog grada.

Radno vrijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno, od sedam do 21 sat.

"Za sve dodatne informacije i  zakazivanje termina, molimo građane da koristite sledeće brojeve telefona: Ambulanta za internu medicine: 067/143-948, Centar za djecu sa posebnim potrebama: 067/085-934", dodaju u saopštenju. 

Novi raspored omogućava, kako smatraju, bolju koordinaciju izmedju različitih specijalističkih  timova, unapređujući efikasnost i kvalitet pružanja medicinskih usluga.

"Dom zdravlja Glavnog grada ce nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zastitu, nasim građanima uprkos svakodnevnim izazovima", zaključuju u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT