Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ GLAVNOG GRADA

Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

24.11.2022 09:28h

Foto: PG Biro

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije, danas su počele sa radovima na tradicionalnom novogodišnjem ukrašavanju Podgorice.

“Kao i prethodnih godina okitićemo ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će i ove godine biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona. Takođe, u planu je i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona”, saopšteno je iz PG Biroa.

Komunalne usluge u saradnji sa Glavnim gradom ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu  i ugodan ambijent za sve sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne enerije.

“Shodno navedenom, biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potrošači. Osim toga, Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima”, objavšnjavaju iz Glavnog grada.

Komunalno planira da sa novogodišnjim ukrašavanjem završi do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete.

“Sve nedostatke na objektima javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i naravno na novogodišnjim ukrasama, građani mogu prijaviti putem telefona na broj 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb na Zabjelu”, zaključuje se u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT