Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

OPREDIJELJENO 200.000 EURA

U toku javni poziv Glavnog grada za podršku podstanarima

23.01.2023 13:36h

Foto: Glavni grad

Glavni grad i ove godine realizuje program podrške podstanarima, a za te namjene iz budžeta Glavnog grada opredijeljena su sredstva u iznosu od 200.000 eura, podsjećaju iz Glavnog grada.

"Pravo na subvenciju imaju podstanari sa prebivalištem u Podgorici, a subvencioniranje se odobrava na period od 12 mjeseci, nakon čega se konkurs obnavlja. Obrazac za prijavu dostupan je na web stranici Glavnog grada i/ili u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje, a uz ispravno popunjeni obrazac biće potrebno dostaviti i kopiju lične karte. Komisija će, na osnovu dobijenih podataka, utvrditi rang listu, a nakon sprovedene procedure, pristupiće se potpisivanju Ugovora o naknadi dijela troškova zakupnine, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze zakupca i Glavnog grada", objašnjavaju iz Glavnog grada.

Rok za prijavu na Konkurs je 30 dana od dana objavljivanja u štampanom mediju, a dokumentacija se predaje u šalterskoj sali na Trgu nezavisnosti (zgrada Skupštine Glavnog grada).

Prošlogodišnji korisnici podrške pohvalili su ovu inicijativu Glavnog grada i, kako navode iz gradske uprave, istakli su da im je ova podrška veoma značajna uslijed složene socio-ekonomske situacije.

"Pozivamo podstanare sa prebivalištem u Podgorici da se prijave na ovogodišnji javni poziv i iskoriste ovaj vid podrške", poručuju iz Glavnog grada.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT