Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ GLAVNOG GRADA

Završena sanacija Ulice Bracana Bracanovića

27.02.2024 14:18h

Foto: Glavni grad

Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o. završile su sanaciju Ulice Bracana Bracanovića, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o. iskoristili su lijepo vrijeme u protekla dva dana, koje im je bilo potrebno za radove na iscrtavanju vertikalne i ugradnji horizontalne signalicacije u Ulici Bracana Bracanovića, čime je sanacija pomenute saobraćajnice završena u potpunosti. Radovi su izvedeni u dužini od 490 metara na potezu od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Radonjića do kružnog toka na Bulevaru Josipa Broza u okviru Mjesne zajednice „19.decembar“. Zahvaljujući uspješno završenom poslu, saobraćajnica koja je bila u prilično lošem stanju, sada je dobila novi izgled, a vozači mnogo bolje i bezbjednije uslove za vožnju", naveli su u saopštenju.

Podsjećaju da je vrijednost radova koji su obuhvatili mašinsko struganje, izradu izravnavajućeg sloja, ugradnju asfaltne mase, šahti atmosferske i fekalne kanalizacione mreže, sanaciju trotoara, ugradnju ivičnjaka i potrebne signalizacije iznosila 210.000 eura.

"Kvalitetna putna infrastruktura u svim djelovima grada ostaje prioritet ovog preduzeća i u narednom periodu, zahvaljujući čemu će saobraćajna mreža u Podgorici biti značajno unaprijeđena, na zadovoljstvo svih sugrađana", zaključuju u Glavnom gradu.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT