Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

UOČENE SU NEPRAVILNOSTI NAKON PREGLEDA FINANSIJSKE DOKUMENTACIJE

Dom zdravlja Herceg Novi podnio prijavu protiv bivšeg direktora

24.01.2023 12:47h

Foto: RTHN

Menadžment Doma zdravlja Herceg Novi podnio je juče prijavu Upravi policije protiv Gorana Komara i NN lica, zbog nepravilnosti u finansijskom poslovanju.

Kako navode u saopštenju, nakon detaljnog pregleda finansijske dokumentacije za prethodni period, odnosno tokom rada Gorana Komara, uočene su nepravilnosti zbog kojih je prijava predata nadležnim institucijama.

Upravi policije je, kako navode, po njihovom zahtjevu za urgenciju, a vezano za krivičnu prijavu koja se tiče Kovid vakcinacije  i nepravilnosti s tim u vezi, dostavljena sva tražena dokumentacija, uključujući i nalaz komisije Doma zdravlja, na dalje postupanje.

Kako je ranije za RTHN kazao v.d. direktora Doma zdravlja Aleksa Đekić, novi menadžment hercegnovskog Doma zdravlja zatekao je, iz prethodnog perioda, neriješen slučaj podnesenih krivičnih prijava protiv dva medicinska tehničara, koji su optuženi, da su u vrijeme epidemije koronavirusa, navodno, falsifikovali kovid potvrde o vakcinaciji.

Obrazovana je interna komisija Doma zdravlja, koja će, kako je tada rekao, izaći sa stavom o tom procesu i Upravi policije dostaviti svu dokumentaciju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT