Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"GORANA ŽALE KOLEGE I PRIJATELJI IZ CG ALI I REGIONA"

Đukanović: Bulajić svojim jedinstvenim umjetničkim rukopisom trajno obogatio pozorišnu scenu i kulturnu riznicu Crne Gore

20.11.2023 15:21h

Foto: Predsjednik.me

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Gorana Bulajića, njegovoj porodici.

“Poštovana porodice Bulajić, ca iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti vašeg Gorana Bulajića, uglednog crnogorskog reditelja i dramaturga. On je svojim jedinstvenim umjetničkim rukopisom trajno obogatio pozorišnu scenu i kulturnu riznicu Crne Gore, i bio veoma cijenjen na ex-jugoslovenskom prostoru”, rekao je Đukanović.

Prema njegovim riječima, uz brojne pozorišne predstave u CNP-u i Zetskom domu, kao i kroz televizijiska ostvarenja, posebno će se pamtiti i njegov veliki doprinos očuvanju svijetle tradicije i afirmaciji Nikšićkog pozorišta, što je nikšićka publika znala da prepoznaje i uvažava.

“Gorana danas zajedno s vama žale njegove kolege i prijatelji u Crnoj Gori i širom regiona, poštujući ostvarenja velikog umjetnika i čovjeka. Ja ću ga pamtiti kao dragog prijatelja sa kojim sam u jednom periodu uspješno sarađivao na afirmaciji vrijednosti savremenog crnogorskog društva. Molim Vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća”, zaključio je Đukanović.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT