Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

NA SJEDNICI KONSTITUISAN I NOVI UPRAVNI ODBOR

Producent Sehad Čekić izabran za predsjednika Udruženja filmskih producenata i reditelja Crne Gore

27.11.2023 12:15h

Foto: UCG

Producent Sehad Čekić izabran je za novog predsjednika Udruženja filmskih producenata i reditelja Crne Gore, nakon što je dosadašnjem predsjedniku tog udruženja Ivanu Marinoviću istekao mandat, odlučeno je na godišnjoj sjednici Skupštine udruženja, održanoj u subotu u Podgorici.

Kako navode iz Udruženja filmskih producenata i reditelja, Sehad Čekić je, između ostalog, i član Evropske filmske akademije, nacionalni predstavnik Crne Gore u fondu Eurimaž i profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore.

Na sjednici je, dodaju, konstituisan i novi Upravni odbor Udruženja, koji će u narednom periodu činiti: reditelj Gojko Berkuljan, predsjednik UO, producent Ivan Đurović, reditelj Ivan Marinović, producentkinja Biljana Vušović i reditelj Ivan Čojbašić.

"Udruženje se zahvalilo na angažmanu dosadašnjem predsjedniku Ivanu Marinoviću na postignutim rezultatima, podizanju vizibiliteta, uspostavljanju praksi i pokretanju projekata u izuzetno komplikovanim, izazovnim okolnostima u prethodnom periodu", zaključuju iz Udruženja.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT