Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"SVAKA PROPAGANDA SE DNEVNO OBESMIŠLJAVA"

Abazović: Nova Vlada nije imala hrabrosti da promijeni odluku prethodne, glasali da Rijad bude domaćin EXPO 2030.

28.11.2023 20:28h

Foto: Gov.me

Nova Vlada, kao što sam i očekivao, nije imala hrabrosti da promijeni odluku prethodne Vlade, pa je, uz podršku Crne Gore, Rijad izabran za domaćina, poručio je poslanik GP URA Dritan Abazović, dodajući da je to još jedan u nizu dokaza o ispravnosti odluka 43. Vlade. 

"Dobro veče, Crna Goro. Vlada Crne Gore glasala da Rijad dobije organizaciju EXPO 2030. Glavni grad Saudijske Arabije dobio je organizaciju svjetske izložbe za 2030. godinu", napisao je Abazović.

Dodaje da je zahvalan ministru i svim zaposlenima u MVP na konzistentnosti, te da ih upućuje da nastave da u strateškim pravcima da slijede politiku koju su uspostavili.

"Koliko sada neracionalno zvuče sinhronizovani pritisci da promijenimo odluku i da to, navodno, može uticati na evropski put Crne Gore. Kad smo kod toga, Rim je dobio 17 glasova, od čega je šest članica EU glasalo za Italiju, dok je značajan broj članica podržalo Rijad", navodi Abazović.

Napominje kako je glasnje izgledalo, pa je tako Rijad imao 119 glasova, Busan 29 glasova i Rim17 glasova.

"Idemo dalje, svaka propaganda se dnevno obesmišljava, a superiornost odluka 43. Vlade se potvrđuje na svakom mjestu na domaćoj i međunarodnoj sceni. Na pravom smo putu", poručio je Abazović.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT