Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ODLUKA GLAVNOG ODBORA NSD

Andrija Mandić predsjednički kandidat

02.02.2023 12:46h

Foto: Mediabiro

Jedan od lidera Demokratsog fronta (DF) i predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić biće kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima.

Predsjedništvo Demokratske narodne partije (DNP) je na danas održanoj sjednici jednoglasno donijelo Odluku da za predsjedničkog kandidata na izborima 19. marta podrži Andriju Mandića, saopšteno je iz te partije.

DNP je uputio poziv svim političkim subjektima, NVO-sektoru, istaknutim intelektualcima, slobodnim građanima, kojima je, kako su saopštili, stalo do očuvanja nezavisnosti države, poštovanja njenog Ustava, borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, da snažno podrže Andriju Mandića.

"Mandić je svojim dosadašnjim javnim angažmanom i beskompromisnom borbom protiv režima Mila Đukanovića dokazao da će biti dostojan predsjednik svih građana Crne Gore", istakli su u saopštenju.

Na predstojećim predsjedničkim izborima, navode iz DNP-a, građani će birati tri kandidata.

"Jedan će biti predstavnik mafije, drugi predstavnik ambasada, a treći predstavnik naroda. Andrija Mandić je nesumnjivo predstavnik naroda, i nemamo dilemu da će njegova pobjeda označiti trijumf narodne volje, koja Crnu Goru želi da vidi kao ekonomski prosperitetnu, nezavisnu od svih spoljnih uticaja, i oslobođenu od organizovanog kriminala i korupcije", naveli su u saopštenju.

Napominju da je Demokratski front, za manje od nedjelju dana, već prikupio preko 15.000 potpisa podrške Andriji Mandiću, kao predsjedničkom kandidatu.

"To najbolje govori o snazi našeg političkog saveza, ali prije svega o činjenici da je Crna Gora krenula pravim putem. Uvjereni u pobjedu Andrije Mandića, još jednom pozivamo sve, kojima je Crna Gora na srcu, da nam se pridruže u pobjedničkoj kampanji, i da budu dio istorijskog procesa koji smo započeli 30. avgusta 2020. godine. I da ne podliježu instant-političkim eksperimentima i kontroverznim ličnostima, koje projektuju ili mafija, ili ambasade",  poručuju iz Demokratske narodne partije.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT