Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"HTIO BI I KAO ABAZOVIĆ NEOGRANIČENO DA VLADA"

Anđušić: Damjanoviću se svidjelo da zloupotrebljava funkciju

04.02.2023 14:50h

Foto: DPS

Nasuprot volji građana Crne Gore koji nedvosmisleno ne podržavaju vladu kojoj je u parlamentu izglasano nepovjerenje, nasuprot svim preporukama od strane naših međunarodnih partnera da je neophodno da se nakon što dođe do funkcionalnog Ustavnog suda, što hitnije održe vanredni parlamentarni izbori, dijametralno drugačija izjava dolazi od strane odlazećeg ministra finansija Aleksandra Damjanovića, poručio je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić.

Damjanović: Ne isključujem aranžman sa MMF-om, parlamentarnih izbora neće biti u 2023.

On je naveo da se Damjanović zalaže da ova vlada u tehničkom mandatu nastavi sa svojim devastirajućim radom sve do roka za redovno održavanje parlamentarnih izbora, tj. do sredine 2024. godine. 

Ovakav stav, dodaje Anđušić, ne dolazi iz želje da se dalje doprinosi razvoju i napretku Crne Gore, "jer dosadašnji učinak ove vlade potvrđuje užasne rezultate, već proizilazi iz nesuvisle gladi da se zloupotrebom funkcija vlada protivno interesima Crne Gore."

"Prema tome, kako Aleksandru Damjanoviću tako i svim ostalim njegovim kolegama uzurpatorima vlasti poručujemo da htjeli oni to ili ne, od volje birača pobjeći ne mogu. Upravo glas građana na predstojećim predsjedničkim izborima, na kojima će pobijediti kandidat DPS-a, biće potvrda i svojevrsan iskaz građana da je došlo vrijeme da se zaustavi urušavanje naše države i započne njen povratak na evropski put", zaključio je Anđušić.

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT