Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"PARTIJSKI IZBORI ĆE DEMONSTRIRATI KOHEZIJU I SNAGU DPS-A"

DPS Bar: Zahvaljujući nama nametnuti uslovi kontrole popisa

06.12.2023 20:53h

Foto: DPS

Sinoć su u Baru održane sjednice Opštinskog i Izvršnog odbora partije, na kojima su razmatrane aktuelne društveno-političke teme i status pripremnih aktivnosti za unutarpartijske izbore, saopšteno je iz DPS-a.

Govoreći o popisu, kao trenutno najaktuelnijoj temi, v.d. predsjednika DPS Crne Gore i koordinator za Bar, Danijel Živković je saopštio da je Demokratska partija socijalista još jednom pokazala svoju političku principijelnost i odlučnost da brani postulate demokratije u Crnoj Gori, koliko god se neki trudili da ih obesmisle.

Živković je posebno istakao da su zahvaljujući Demokratskoj partiji socijalista obezbijeđene mogućnosti pune kontrole procesa u okvirima Crne Gore.

“Pokazali smo da, kada za to postoje politička svijest i spremnost, u svojoj kući možemo dogovoriti sve i afirmisati vrijednosti za koje se i zalažemo, a to su multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost. Bar je to pokazivao vjekovima i tako će se pokazati i na popisu, jer vrijednosti na kojima počiva Bar, počiva i Crna Gora”, kazao je Živković.

Na sjednicama je bilo riječi i o nastupajućim unutarpartijskim izborima.

“Partijski izbori se bliže i to je prilika koju ćemo iskoristiti da predstavimo novu strategiju, pokažemo koheziju i pripremimo se za vrlo izvjesne političke promjene koje ćemo predvoditi, stvarajući evropsku Crnu Goru”, saopštio je Živković u obraćanju članovima barskog odbora.

Uz osvrt na aktuelna politička pitanja, na sjednici je zaključeno da Demokratska partija socijalista danas jeste i biće zdrava politička porodica u Crnoj Gori. 

“Ako je neko učinio nešto negativno, ako je bilo loših praksi iz prethodnog perioda, svako je danas dovoljno odgovoran da podnese odgovornost. Nekoga će u tome ohrabriti institucije, nekoga lična savjest, a nekoga kuloari. Svakoga po zasluzi”, kazao je v.d. predsjednika Partije u okviru diskusije o nastupajućim izborima. 

“Mi smo danas ovdje i spremni smo da ponesemo odgovornost čuvanja i vođenja države za bolji život svih građana Crne Gore”, zaključio je Živković, a članovi Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Bar su, kako tvrde, nepodijeljeno iskazali punu podršku ovom stavu.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT