Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"U GOVORU MRŽNJE KOVAČEVIĆA NA GRAHOVCU SUBLIMIRANA SVA SUŠTINA VELIKOSRPSKE POLITIKE"

DPS: Novi sramni govor mržnje Marka Kovačevića najbolja preporuka za ulazak NSD u Vladu

16.06.2024 17:23h

Foto: DPS

Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšiću i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu, poručuju iz DPS-a.

Kovačević je, tokom govora na obilježavanju 166 godina od bitke na Grahovcu, rekao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.

Kako su saopštili iz DPS-a, u govoru mržnje Marka Kovačevića na Grahovcu sublimirana je sva suština velikosrpske politike i sklonost ka istorijskom revizionizmu.

"U samo nekoliko minuta njegovog govora obesmišljavaju se visemesječni napori funkcionera ove partije sa sebe prikazu kao velike pomiritelje, na čijem čelu se nalazi ni manje ni više nego četnički vojvoda Andrija Mandić.Jasno je građanima Crne Gore da je Nova srpska demokratija pomiriteljska baš onoliko koliko je i njihov vođa Dalaj Lama"; navodi se u  reagovanju DPS-a.

Ono što slijedi ulaskom NSD u Vladu pokazaće se, kako zaključuju, pravo lice sadašnje vladajuće većine - zazivanje destabilizacije i bespoštedno sluganstvo drugim državama i njihovim interesima.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT