Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

JEDAN OD LIDERA POKRETA EVROPA SAD

Medojević objavio dokumenta: Spajić sakrio stan u Beogradu na vodi

04.02.2023 20:10h

04.02.2023 22:06h

Foto: Mediabiro

Lider Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, tvrdi da Spajić ima stan od 88 metara kvadratnih u najnovijoj zgradi u Beogradu na vodi.

Medojević je večeras na TV Prva pokazao posjedovne listove nekretnina u Beogradu koje se vode na ime Milojka Spajića.

On je takođe govorio i o drugoj imovini i bračnom statusu Spajića, koji nikada nije naveden u imovinskom kartonu, a morao je biti u skladu sa zakonom, s obzirom na to da bračna i vanbračna zajednica u Crnoj Gori imaju jednak status.

"Spajić na početku nije pominjao porodicu niti ikakve imovinske kartone. On je 2021. kupio luksuzni mercedes, a računi mu se nisu smanjivali. Ni kad je napustio svoje mjesto, nije predao imovinski karton a u njemu stoji da ima taj luksuzni automobil.Kad je pala Vlada, nije imao prijavljenu nekretninu. On nije prijavio da ima vanbračnu suprugu, niti dijete", kazao je on.

Medojević dodaje i da ima dokaze koje je i objavio.

"Opština je Savski venac. Ima stan u najnovijoj zgradi u Beogradu na vodi, a ovo je najskuplja zgrada. Stan ima 88 kvadrata. Vlasništvo je privano, vlasnik je Milojko Vladimira Spajić", kaže Medojević.

Medojević je kazao da je jasno da Milojko Spajić ima privatnu svojinu koju je na sebe upisao krajem prošle godine, odnosno 27. decembra.

On je kazao da je interesantno da je Spajićeva adresa u Republici Srbiji, Beograd, Zvezdara, Topalovićeva 47.

"To je njegovo prebivalište još odavno a u toj zgradi živi njegova ćerkica koja je rođena 2021. u vanbračnom partnerstu sa gospođom Marinković. Po našem zakonu, vanbračno i bračno partnerstvo su gotovo isto i dužan je bio da je prijavi", naglasio je Medojević.




Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT