Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

OPŠTINSKI ODBOR POTVRDIO NEDVOSMISLENU PODRŠKU SPAJIĆU

PES Bar: Ako Ćinćur nije u mogućnosti da uvaži stavove odbora partije neka vrati mandat

18.09.2023 19:28h

Foto: PES

Opštinski odbor Pokreta Evropa sad Bar potvrdio je nedvosmislenu podršku mandataru i predsjedniku PES Milojku Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu, saopšteno je iz tog opštinskog odbora.

Kako su naveli, na večeras održanoj sjednici razmatrana je aktuelna politička situacija, uz poseban fokus na proces formiranja 44. Vlade Crne Gore.

"U otvorenoj i argumentovanoj diskusiji odbor je potvrdio nedvosmislenu podršku mandataru Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu koja će sprovesti neophodne socio-ekonomske reforme, ubrzati proces pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i preduzeti konkretne korake ka unapređivanju vladavine prava.

Osim toga, članovi odbora sugerišu uvaženoj poslanici Ćinćur da poštuje odluku Glavnog odbora Pokreta, na šta je obavezuje Statut, i podrži mandatara Spajića. U slučaju da poslanica Ćinćur nije u mogućnosti da uvaži stavove kako Glavnog, tako i Opštinskog odbora, pozivamo je da vrati mandat i omogući nesmetano formiranje proevropske i demokratske vlade", navodi se u saopštenju OO PES Bar.

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT